Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-2) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Burton Albion het dinsdag 14 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-2)

Het FA Cup duel tussen Burton Albion en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 0-2 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Gavin Massey, waarmee Port Vale met 0-1 de leiding nam. Port Vale vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lewis Cass op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Port Vale.

LIVE Burton Albion - Port Vale 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Beryly Lubala Burton Albion
18' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Thomas Hamer Burton Albion
31' Doelpunt Port Vale Doelpunt Gavin Massey met assist van Uche Ikpeazu Port Vale 0-1
46' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Beryly Lubala Burton Albion
46' Wissel Burton Albion Wissel Rekeem Harper voor Ciaran Gilligan Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel Steve Seddon voor Jasper Moon Burton Albion
67' Wissel Port Vale Wissel Lewis Cass voor Jesse Debrah Port Vale
67' Wissel Burton Albion Wissel Josh Walker voor Mark Helm Burton Albion
77' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
82' Doelpunt Port Vale Doelpunt Lewis Cass met assist van Thomas Sang Port Vale 0-2
85' Wissel Port Vale Wissel James Plant voor Ethan Chislett Port Vale
92' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Uche Ikpeazu Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Port Vale
Opstellingen Burton Albion - Port Vale
De opstellingen van Burton Albion en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.