Nabeschouwing Cambridge United - Bracknell Town (2-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bracknell Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Bracknell Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Bracknell Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen Cambridge United en Bracknell Town is onder leiding van scheidsrechter Richie Watkins geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Fejiri Okenabirhie, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Olukayode Osu zorgde ervoor dat Cambridge United op 2-0 kwam te staan in de 48e minuut. In de 88e minuut wist Bracknell Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ben Harris. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Bracknell Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richie Watkins, waardoor Cambridge United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cambridge United - Bracknell Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Bracknell Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Bracknell Town Gele kaart voor Elliott Legg Bracknell Town
13' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Adam May Cambridge United
15' Gele kaart Bracknell Town Gele kaart voor Darryl Harrison Bracknell Town
27' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Fejiri Okenabirhie met assist van Adam May Cambridge United 1-0
48' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt Olukayode Osu Cambridge United 2-0
58' Wissel Bracknell Town Wissel Gabe George voor Elliott Legg Bracknell Town
58' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Haunstrup voor Danny Andrew Cambridge United
58' Wissel Cambridge United Wissel George Thomas voor Paul Digby Cambridge United
59' Wissel Bracknell Town Wissel Nana Owusu voor Kamaron English Bracknell Town
59' Wissel Bracknell Town Wissel Ben Harris voor Tom Jackson Bracknell Town
63' Wissel Cambridge United Wissel Zeno Ibsen Rossi voor Michael Morrison Cambridge United
68' Gele kaart Bracknell Town Gele kaart voor Ben Harris Bracknell Town
75' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Jordan Cousins Cambridge United
75' Wissel Cambridge United Wissel Saikou Janneh voor Fejiri Okenabirhie Cambridge United
84' Wissel Bracknell Town Wissel Ethan Burden voor Liam Tack Bracknell Town
88' Doelpunt Bracknell Town Doelpunt Ben Harris met assist van Max Herbert Bracknell Town 2-1
98' Gele kaart Bracknell Town Gele kaart voor Gabe George Bracknell Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Bracknell Town
Opstellingen Cambridge United - Bracknell Town
De opstellingen van Cambridge United en Bracknell Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bracknell Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.