Nabeschouwing Chesham United - Maidstone United (0-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Chesham United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Maidstone United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Meadow in Chesham.

Via de Chesham United - Maidstone United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chesham United - Maidstone United (0-2)

Het FA Cup duel tussen Chesham United en Maidstone United is onder leiding van scheidsrechter Wayne Cartmel geëindigd in een 0-2 overwinning voor Maidstone United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Devonte Aransibia, waarmee Maidstone United met 0-1 de leiding nam. Maidstone United vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Levi Amantchi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Maidstone United.

LIVE Chesham United - Maidstone United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chesham United - Maidstone United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Maidstone United Doelpunt Devonte Aransibia met assist van Liam Sole Maidstone United 0-1
53' Gele kaart Chesham United Gele kaart voor Eoin Casey Chesham United
58' Gele kaart Chesham United Gele kaart voor Ricky German Chesham United
61' Wissel Chesham United Wissel Zak Joseph voor Jordan Edwards Chesham United
63' Wissel Maidstone United Wissel Bivesh Gurung voor Michael Petrasso Maidstone United
63' Wissel Maidstone United Wissel Levi Amantchi voor Razzaq Coleman De-Graft Maidstone United
73' Doelpunt Maidstone United Doelpunt Levi Amantchi met assist van Devonte Aransibia Maidstone United 0-2
77' Wissel Chesham United Wissel Steve Brown voor Eoin Casey Chesham United
77' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor Levi Amantchi Maidstone United
77' Wissel Chesham United Wissel Rhys Murrell-Williamson voor Lewis Rolfe Chesham United
80' Wissel Maidstone United Wissel Lamar Reynolds voor Liam Sole Maidstone United
80' Wissel Maidstone United Wissel Perri Iandolo voor Solomon Smith Maidstone United
86' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor Sam Corne Maidstone United
86' Gele kaart Chesham United Gele kaart voor Connor Roberts Chesham United
91' Wissel Chesham United Wissel Lucas Sinclair voor Connor Roberts Chesham United
Video hoogtepunten en samenvatting Chesham United - Maidstone United
Opstellingen Chesham United - Maidstone United
De opstellingen van Chesham United en Maidstone United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chesham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Maidstone United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.