Nabeschouwing Dereham Town - Ipswich Wanderers (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 22 augustus 2023 - 20:45 uurIn de FA Cup 2023/2024 neemt Dereham Town het dinsdag 22 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Aldiss Park in Dereham.

Via de Dereham Town - Ipswich Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dereham Town - Ipswich Wanderers (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Dereham Town en Ipswich Wanderers is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dereham Town. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dereham Town dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 2-1.

Wedstrijdstatistieken Dereham Town - Ipswich Wanderers
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
7
Schoten totaal
18
19
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
63
77
Gevaarlijke aanvallen
42
40
Corners
11
8
LIVE Dereham Town - Ipswich Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dereham Town - Ipswich Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dereham Town - Ipswich Wanderers
Opstellingen Dereham Town - Ipswich Wanderers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dereham Town - Ipswich Wanderers

Dereham Town en Ipswich Wanderers spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Dereham Town en Ipswich Wanderers in de FA Cup vond plaats op 18 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Dereham Town 0
Winst Ipswich Wanderers 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dereham Town - Ipswich Wanderers Opstelling Dereham Town Opstelling Ipswich Wanderers Live Dereham Town - Ipswich Wanderers Live Dereham Town - Ipswich Wanderers kijken Dereham Town - Ipswich Wanderers kijken Live Dereham Town - Ipswich Wanderers stream Dereham Town - Ipswich Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Dereham Town - Ipswich Wanderers Uitslag Dereham Town - Ipswich Wanderers Statistieken Dereham Town - Ipswich Wanderers FA Cup 2023/2024 Dereham Town - Ipswich Wanderers wedden Dereham Town - Ipswich Wanderers gokken Dereham Town - Ipswich Wanderers Unibet