Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (2-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (2-2)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Kelvin Mellor, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Shaun Whalley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Harrison Biggins zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Doncaster Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Seamus Conneely de 2-2 maakte voor Accrington Stanley. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Doncaster Rovers - Accrington Stanley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt Kelvin Mellor Doncaster Rovers 1-0
27' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Benjamin Woods Accrington Stanley
29' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Brad Hills Accrington Stanley
46' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor Tom Anderson Doncaster Rovers
46' Wissel Accrington Stanley Wissel Jack Nolan voor Benjamin Woods Accrington Stanley
52' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor Thomas Nixon Doncaster Rovers
60' Wissel Doncaster Rovers Wissel Kyle Hurst voor George Broadbent Doncaster Rovers
64' Wissel Accrington Stanley Wissel Matt Lowe voor Kelvin Mellor Accrington Stanley
64' Wissel Accrington Stanley Wissel Seamus Conneely voor Dan Martin Accrington Stanley
74' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt Shaun Whalley Accrington Stanley 1-1
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel James Maxwell voor Joseph Olowu Doncaster Rovers
81' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt Harrison Biggins met assist van Mo Faal Doncaster Rovers 2-1
84' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt Seamus Conneely met assist van Jack Nolan Accrington Stanley 2-2
86' Wissel Accrington Stanley Wissel Korede Adedoyin voor Josh Andrews Accrington Stanley
89' Wissel Doncaster Rovers Wissel Jack Goodman voor Thomas Nixon Doncaster Rovers
91' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor Tommy Leigh Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Doncaster Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Doncaster Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.