Nabeschouwing Eastleigh - Boreham Wood (5-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Eastleigh het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Boreham Wood. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Boreham Wood live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Boreham Wood (5-1)

Het FA Cup duel tussen Eastleigh en Boreham Wood is onder leiding van scheidsrechter Jamie O'Connor geëindigd in een 5-1 overwinning voor Eastleigh. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Nigel Atangana, waarmee Eastleigh met 1-0 de leiding nam. Boreham Wood kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matt Robinson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette Chris Maguire zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Eastleigh de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Eastleigh vergroot nadat Ludwig Francillette de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat Ludwig Francillette namens Eastleigh de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Na 71 minuten kon Jayden Harris van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Eastleigh het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 94e minuut was het Eastleigh dat via Chris Maguire de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jamie O'Connor bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Eastleigh.

LIVE Eastleigh - Boreham Wood 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Boreham Wood teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Nigel Atangana Eastleigh 1-0
18' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt Matt Robinson met assist van Erico Sousa Boreham Wood 1-1
22' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Chris Maguire met assist van Jake Taylor Eastleigh 2-1
26' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Ludwig Francillette Eastleigh
38' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Ludwig Francillette met assist van Chris Maguire Eastleigh 3-1
46' Wissel Boreham Wood Wissel Liam ONeil voor Jack Payne Boreham Wood
48' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Jayden Harris Eastleigh
53' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Ludwig Francillette met assist van Lee Hodson Eastleigh 4-1
56' Gele kaart Boreham Wood Gele kaart voor Chris Bush Boreham Wood
57' Wissel Boreham Wood Wissel Timmy Abraham voor Billy Sass-Davies Boreham Wood
68' Gele kaart Boreham Wood Gele kaart voor Cameron Coxe Boreham Wood
68' Wissel Boreham Wood Wissel Tom Whelan voor Matt Robinson Boreham Wood
71' Tweede gele kaart Eastleigh Tweede gele kaart voor Jayden Harris Eastleigh
89' Gele kaart Boreham Wood Gele kaart voor Tom Whelan Boreham Wood
94' Doelpunt Eastleigh Doelpunt Chris Maguire met assist van Joe McDonnell Eastleigh 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Boreham Wood
Opstellingen Eastleigh - Boreham Wood
De opstellingen van Eastleigh en Boreham Wood zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eastleigh gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Boreham Wood zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.