Nabeschouwing Folkestone Invicta - Margate (1-3) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 19 september 2023 - 20:45 uur



In de FA Cup 2023/2024 neemt Folkestone Invicta het dinsdag 19 september 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Margate. De wedstrijd wordt gespeeld in The Fullicks Stadium in Folkestone.

Via de Folkestone Invicta - Margate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folkestone Invicta - Margate (1-3)

Het FA Cup duel tussen Folkestone Invicta en Margate is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Margate. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Folkestone Invicta - Margate
Goals
1
3
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
100
91
Gevaarlijke aanvallen
52
33
Corners
5
2
LIVE Folkestone Invicta - Margate 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folkestone Invicta - Margate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Folkestone Invicta - Margate
Opstellingen Folkestone Invicta - Margate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Folkestone Invicta - Margate

Folkestone Invicta en Margate spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Folkestone Invicta en Margate in de FA Cup vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Margate favoriet. 1 keer wist de ploeg van Folkestone Invicta te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Folkestone Invicta. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Folkestone Invicta 0
Winst Margate 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Folkestone Invicta - Margate Opstelling Folkestone Invicta Opstelling Margate Live Folkestone Invicta - Margate Live Folkestone Invicta - Margate kijken Folkestone Invicta - Margate kijken Live Folkestone Invicta - Margate stream Folkestone Invicta - Margate Fox Sports Nabeschouwing Folkestone Invicta - Margate Uitslag Folkestone Invicta - Margate Statistieken Folkestone Invicta - Margate FA Cup 2023/2024 Folkestone Invicta - Margate wedden Folkestone Invicta - Margate gokken Folkestone Invicta - Margate Unibet