Nabeschouwing Forest Green Rovers - Scarborough Athletic (5-2) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Forest Green Rovers het dinsdag 14 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Scarborough Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Scarborough Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Scarborough Athletic (5-2)

Het FA Cup duel tussen Forest Green Rovers en Scarborough Athletic is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 5-2 overwinning voor Forest Green Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Forest Green Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Teddy Jenks. Een penalty zorgde er later in de 18e minuut voor dat Forest Green Rovers via Kyle McAllister op 2-0 kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Forest Green Rovers, waarmee Jamie Robson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Forest Green Rovers geen gas terug, waardoor in de 35e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Harvey Bunker. Na 41 minuten wist Scarborough Athletic eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van Alex Wiles bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 76e minuut was het Tyrese Omotoye van Forest Green Rovers wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Scarborough Athletic mocht Michael Coulson in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Howard bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Forest Green Rovers.

LIVE Forest Green Rovers - Scarborough Athletic 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Scarborough Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Teddy Jenks met assist van Fankaty Dabo Forest Green Rovers 1-0
15' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor Fankaty Dabo Forest Green Rovers
18' Penalty Forest Green Rovers Penalty Kyle McAllister Forest Green Rovers 2-0
30' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Jamie Robson met assist van Fankaty Dabo Forest Green Rovers 3-0
35' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Harvey Bunker Forest Green Rovers 4-0
41' Doelpunt Scarborough Athletic Doelpunt Alex Wiles met assist van Luca Colville Scarborough Athletic 4-1
46' Wissel Scarborough Athletic Wissel Bailey Gooda voor Ryan Qualter Scarborough Athletic
46' Wissel Scarborough Athletic Wissel Curtis Durose voor Harry Green Scarborough Athletic
56' Wissel Forest Green Rovers Wissel Sean Robertson voor Fankaty Dabo Forest Green Rovers
57' Wissel Forest Green Rovers Wissel Tyrese Omotoye voor Jordan Moore-Taylor Forest Green Rovers
62' Wissel Scarborough Athletic Wissel Finlay Barnes voor Alex Wiles Scarborough Athletic
62' Wissel Scarborough Athletic Wissel Michael Coulson voor Frank Mulhern Scarborough Athletic
62' Wissel Forest Green Rovers Wissel Reece Welch voor Callum Jones Forest Green Rovers
75' Gele kaart Scarborough Athletic Gele kaart voor Kieran Wembanesi Weledji Scarborough Athletic
76' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt Tyrese Omotoye met assist van Harvey Bunker Forest Green Rovers 5-1
77' Wissel Forest Green Rovers Wissel Alfie Bendle voor Teddy Jenks Forest Green Rovers
77' Wissel Forest Green Rovers Wissel Olly Sully voor Kyle McAllister Forest Green Rovers
81' Wissel Scarborough Athletic Wissel Dominic Tear voor Alex Brown Scarborough Athletic
89' Doelpunt Scarborough Athletic Doelpunt Michael Coulson met assist van Lewis Maloney Scarborough Athletic 5-2
90' Gele kaart Scarborough Athletic Gele kaart voor Curtis Durose Scarborough Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Scarborough Athletic
Opstellingen Forest Green Rovers - Scarborough Athletic
De opstellingen van Forest Green Rovers en Scarborough Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Scarborough Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.