Nabeschouwing Fulham - Rotherham United (1-0) || FA Cup 2023/2024

Vrijdag 5 januari 2024 - 20:30 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Fulham het vrijdag 5 januari 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Rotherham United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Fulham en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Bobby De Cordova-Reid, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Rotherham United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Fulham Doelpunt Bobby De Cordova-Reid met assist van Harry Wilson Fulham 1-0
55' Wissel Rotherham United Wissel Lee Peltier voor Cohen Bramall Rotherham United
64' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Tom Eaves Rotherham United
64' Wissel Rotherham United Wissel Oliver Rathbone voor Cafú Rotherham United
64' Wissel Rotherham United Wissel Christ Tiehi voor Sam Clucas Rotherham United
73' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinícius voor Rodrigo Muniz Fulham
74' Wissel Fulham Wissel Tom Cairney voor Harrison Reed Fulham
74' Wissel Fulham Wissel Willian voor Harry Wilson Fulham
81' Wissel Rotherham United Wissel Arvin Appiah voor Dexter Lembikisa Rotherham United
82' Wissel Fulham Wissel Tyrese Francois voor Andreas Pereira Fulham
82' Wissel Fulham Wissel Antonee Robinson voor Timothy Castagne Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Rotherham United
Opstellingen Fulham - Rotherham United
De opstellingen van Fulham en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.