Nabeschouwing Grimsby Town - Slough Town (7-2) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Grimsby Town het dinsdag 14 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slough Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Blundell Park in Cleethorpes.

Via de Grimsby Town - Slough Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grimsby Town - Slough Town (7-2)

Het FA Cup duel tussen Grimsby Town en Slough Town is onder leiding van scheidsrechter Jacob Miles geëindigd in een 7-2 overwinning voor Grimsby Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Rekeil Pyke, waarmee Grimsby Town met 1-0 de leiding nam. Grimsby Town vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Danny Rose op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Slough Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Tyrese Dyce.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat David Ogbonna de 2-2 maakte voor Slough Town. Grimsby Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 45 minuten op voorsprong na een goal van Rekeil Pyke: 3-2. In de 65e minuut was het Arthur Gnahoua van Grimsby Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Grimsby Town viel in de 81e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van Alex Hunt. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Arthur Gnahoua van Grimsby Town die daarmee tekende voor de 6-2. In de 86e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Grimsby Town had Jamie Andrews het laatste woord door de 7-2 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jacob Miles bij een 7-2 eindstand in het voordeel van Grimsby Town.

LIVE Grimsby Town - Slough Town 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grimsby Town - Slough Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Rekeil Pyke Grimsby Town 1-0
11' Wissel Slough Town Wissel Leon Chambers-Parillon voor Temi Eweka Slough Town
16' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Danny Rose met assist van Niall Maher Grimsby Town 2-0
20' Doelpunt Slough Town Doelpunt Tyrese Dyce met assist van Matt Lench Slough Town 2-1
29' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor Tyrese Dyce Slough Town
32' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Arthur Gnahoua Grimsby Town
34' Doelpunt Slough Town Doelpunt David Ogbonna Slough Town 2-2
45' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Rekeil Pyke met assist van Kieran Green Grimsby Town 3-2
54' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Daniel Amos Grimsby Town
57' Wissel Grimsby Town Wissel Anthony Driscoll-Glennon voor Daniel Amos Grimsby Town
60' Gele kaart Grimsby Town Gele kaart voor Rekeil Pyke Grimsby Town
61' Wissel Slough Town Wissel George Alexander voor Mickel Platt Slough Town
64' Wissel Grimsby Town Wissel Donovan Wilson voor Gavan Holohan Grimsby Town
65' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Arthur Gnahoua met assist van Rekeil Pyke Grimsby Town 4-2
74' Wissel Slough Town Wissel Dominic Hutchinson voor Leon Chambers-Parillon Slough Town
74' Wissel Slough Town Wissel Nathan Minhas voor John Goddard Slough Town
74' Wissel Slough Town Wissel Jeanmal Prosper voor Scott Davies Slough Town
77' Wissel Grimsby Town Wissel Callum Ainley voor Rekeil Pyke Grimsby Town
77' Wissel Grimsby Town Wissel Kamil Conteh voor Kieran Green Grimsby Town
77' Wissel Grimsby Town Wissel Alex Hunt voor Danny Rose Grimsby Town
81' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Alex Hunt met assist van Arthur Gnahoua Grimsby Town 5-2
85' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Arthur Gnahoua met assist van Callum Ainley Grimsby Town 6-2
86' Doelpunt Grimsby Town Doelpunt Jamie Andrews met assist van Alex Hunt Grimsby Town 7-2
Video hoogtepunten en samenvatting Grimsby Town - Slough Town
Opstellingen Grimsby Town - Slough Town
De opstellingen van Grimsby Town en Slough Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Grimsby Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Slough Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.