Nabeschouwing Hereford - Gillingham (0-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Hereford het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgar Street Athletic Ground in Hereford.

Via de Hereford - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hereford - Gillingham (0-2)

Het FA Cup duel tussen Hereford en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Jayden Clarke, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat Gillingham via Tom Nichols op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gillingham.

LIVE Hereford - Gillingham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hereford - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Gillingham Doelpunt Jayden Clarke met assist van Jonathan Williams Gillingham 0-1
39' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Adam Livingstone Hereford
47' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Yusifu Ceesay Hereford
51' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Alexander Jon Babos Hereford
51' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Nathan Cameron Hereford
57' Wissel Hereford Wissel Connor Stanley voor Alexander Jon Babos Hereford
65' Wissel Gillingham Wissel Tom Nichols voor Macauley Bonne Gillingham
65' Wissel Gillingham Wissel Shaun Williams voor Jonathan Williams Gillingham
71' Wissel Hereford Wissel Jason Cowley voor Ethan Freemantle Hereford
83' Wissel Gillingham Wissel Max Clark voor Scott Malone Gillingham
84' Wissel Gillingham Wissel Timothée Dieng voor Jayden Clarke Gillingham
86' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Oliver Southern Hereford
87' Wissel Hereford Wissel Jack Tolley voor Adam Livingstone Hereford
87' Wissel Hereford Wissel Jordan Cranston voor Aaron Skinner Hereford
87' Wissel Hereford Wissel Adam Rooney voor Kyle Howkins Hereford
88' Penalty Gillingham Penalty Tom Nichols Gillingham 0-2
88' Gele kaart Hereford Gele kaart voor Aurio Teixeira Hereford
96' Wissel Gillingham Wissel Lewis Walker voor Connor Mahoney Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Hereford - Gillingham
Opstellingen Hereford - Gillingham
De opstellingen van Hereford en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hereford gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.