Nabeschouwing Horsham - Barnsley (0-3) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:30 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Horsham het dinsdag 14 november 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Camping World Community Stadium (Horsham, West Sussex) in Horsham, West Sussex.

Via de Horsham - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Horsham - Barnsley (0-3)

Het FA Cup duel tussen Horsham en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 0-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barnsley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Nicky Cadden. Barnsley vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van John McAtee op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee John McAtee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Barnsley gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill, waardoor Barnsley een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Horsham - Barnsley 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Horsham - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Barnsley Doelpunt Nicky Cadden Barnsley 0-1
10' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Aiden Marsh Barnsley 0-2
27' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Jordan Williams Barnsley 0-3
41' Gele kaart Horsham Gele kaart voor Danny Ryan Barker Horsham
46' Wissel Horsham Wissel Tommy Kavanagh voor Danny Ryan Barker Horsham
58' Wissel Horsham Wissel Kadell Daniel voor Shamir Fenelon Horsham
66' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Jordan Williams Barnsley
66' Wissel Barnsley Wissel Vimal Yoganathan voor Luca Connell Barnsley
71' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Aiden Marsh Barnsley
71' Wissel Barnsley Wissel Max Watters voor John McAtee Barnsley
77' Wissel Horsham Wissel Reece Christopher Myles-Meekums voor Bobby Price Horsham
77' Wissel Horsham Wissel Tom Richards voor Lucas Rodrigues Horsham
77' Wissel Horsham Wissel Doug Tuck voor James Hammond Horsham
86' Wissel Barnsley Wissel Owen Dodgson voor Nicky Cadden Barnsley
93' Gele kaart Horsham Gele kaart voor Doug Tuck Horsham
Video hoogtepunten en samenvatting Horsham - Barnsley
Opstellingen Horsham - Barnsley
De opstellingen van Horsham en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Horsham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.