Nabeschouwing Mansfield Town - Wrexham (1-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Mansfield Town het zaterdag 4 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wrexham. De wedstrijd wordt gespeeld in One Call Stadium in Mansfield.

Via de Mansfield Town - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Wrexham (1-2)

Het FA Cup duel tussen Mansfield Town en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Sam Dalby, waarmee Wrexham met 0-1 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paul Mullin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Mansfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Rhys Oates. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Mansfield Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Wrexham een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mansfield Town - Wrexham 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Wrexham Doelpunt Sam Dalby met assist van Andy Cannon Wrexham 0-1
32' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor George Evans Wrexham
40' Wissel Mansfield Town Wissel George Maris voor Ollie Clarke Mansfield Town
58' Doelpunt Wrexham Doelpunt Paul Mullin met assist van Sam Dalby Wrexham 0-2
60' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt Rhys Oates Mansfield Town 1-2
64' Wissel Mansfield Town Wissel Will Swan voor Callum Johnson Mansfield Town
65' Wissel Mansfield Town Wissel Stephen McLaughlin voor Baily Cargill Mansfield Town
66' Wissel Wrexham Wissel Jacob Mendy voor Anthony Forde Wrexham
68' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor Louis Reed Mansfield Town
71' Wissel Wrexham Wissel Luke Young voor Andy Cannon Wrexham
82' Wissel Wrexham Wissel Jordan Davies voor Elliot Lee Wrexham
82' Wissel Wrexham Wissel Ollie Palmer voor Sam Dalby Wrexham
84' Wissel Mansfield Town Wissel James Gale voor Rhys Oates Mansfield Town
84' Wissel Mansfield Town Wissel Calum MacDonald voor Aaron Lewis Mansfield Town
93' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Jordan Davies Wrexham
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Wrexham
Opstellingen Mansfield Town - Wrexham
De opstellingen van Mansfield Town en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wrexham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.