Nabeschouwing Marine - Harrogate Town (1-5) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Marine het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Harrogate Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Marine Travel Arena in Crosby.

Via de Marine - Harrogate Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marine - Harrogate Town (1-5)

Het FA Cup duel tussen Marine en Harrogate Town is onder leiding van scheidsrechter Michael Barlow geëindigd in een 1-5 overwinning voor Harrogate Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Harrogate Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Abraham Odoh. Marine kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Chris Doyle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Sam Folarin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Harrogate Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Harrogate Town vergroot nadat Sam Folarin de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat Rod McDonald namens Harrogate Town de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Harrogate Town speler Matthew Foulds, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Barlow bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Harrogate Town.

LIVE Marine - Harrogate Town 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marine - Harrogate Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt Abraham Odoh Harrogate Town 0-1
26' Doelpunt Marine Doelpunt Chris Doyle met assist van Louis White Marine 1-1
28' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt Sam Folarin met assist van Matthew Foulds Harrogate Town 1-2
51' Wissel Marine Wissel Manasse Mampala voor Jordan Lussey Marine
53' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt Sam Folarin Harrogate Town 1-3
69' Wissel Marine Wissel Joseph Ferguson voor Kyle Hayde Marine
69' Wissel Marine Wissel Liam Nolan voor Michael Carberry Marine
71' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt Rod McDonald met assist van Matthew Foulds Harrogate Town 1-4
73' Wissel Harrogate Town Wissel Josh March voor George Thomson Harrogate Town
73' Wissel Harrogate Town Wissel Jeremy Sivi voor Sam Folarin Harrogate Town
73' Wissel Harrogate Town Wissel Jack Muldoon voor Matty Daly Harrogate Town
74' Wissel Marine Wissel Darius Osei voor Chris Doyle Marine
74' Wissel Marine Wissel Jonny Spittle voor Willem Tomlinson Marine
79' Wissel Harrogate Town Wissel Dean Cornelius voor Josh Falkingham Harrogate Town
79' Wissel Harrogate Town Wissel Stephen Dooley voor Levi Sutton Harrogate Town
89' Doelpunt Harrogate Town Doelpunt Matthew Foulds met assist van Kayne Ramsay Harrogate Town 1-5
93' Gele kaart Marine Gele kaart voor Nathan Woodthorpe Marine
Video hoogtepunten en samenvatting Marine - Harrogate Town
Opstellingen Marine - Harrogate Town
De opstellingen van Marine en Harrogate Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marine gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Harrogate Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.