Nabeschouwing Millwall - Leicester City (2-3) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 13:30 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Millwall het zaterdag 6 januari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Leicester City (2-3)

Het FA Cup duel tussen Millwall en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 2-3 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Cesare Casadei, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ricardo Pereira op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Duncan Watmore.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Leicester City vergroot nadat Thomas Cannon de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Millwall dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Zian Flemming de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Millwall - Leicester City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Leicester City Doelpunt Cesare Casadei met assist van Marc Albrighton Leicester City 0-1
39' Doelpunt Leicester City Doelpunt Ricardo Pereira met assist van Cesare Casadei Leicester City 0-2
42' Wissel Millwall Wissel Ryan Longman voor Ryan Leonard Millwall
56' Doelpunt Millwall Doelpunt Duncan Watmore met assist van Zian Flemming Millwall 1-2
61' Doelpunt Leicester City Doelpunt Thomas Cannon met assist van Callum Doyle Leicester City 1-3
67' Wissel Millwall Wissel Tom Bradshaw voor Kevin Nisbet Millwall
69' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Zian Flemming Millwall
72' Wissel Leicester City Wissel Kiernan Dewsbury-Hall voor Yunus Akgün Leicester City
77' Wissel Millwall Wissel Romain Esse voor Duncan Watmore Millwall
77' Wissel Leicester City Wissel Tawanda Maswanhise voor Wanya Marcal-Madivadua Leicester City
86' Doelpunt Millwall Doelpunt Zian Flemming met assist van Joe Bryan Millwall 2-3
93' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Thomas Cannon Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Leicester City
Opstellingen Millwall - Leicester City
De opstellingen van Millwall en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.