Nabeschouwing Newport County - Eastleigh (1-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Newport County het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eastleigh. De wedstrijd wordt gespeeld in Rodney Parade in Casnewyd.

Via de Newport County - Eastleigh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newport County - Eastleigh (1-1)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Newport County en Eastleigh geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor George Langston in de 38e minuut, waardoor Eastleigh met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het James Clarke die Newport County op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Eastleigh vervolgens op 1-1. Het was Chris Maguire die vanaf 11 meter wist te scoren in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Newport County - Eastleigh 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newport County - Eastleigh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor George Langston Eastleigh
28' Gele kaart Newport County Gele kaart voor Lewis Payne Newport County
38' Rode kaart Eastleigh Rode kaart voor George Langston Eastleigh
46' Wissel Eastleigh Wissel Ludwig Francillette voor Lee Hodson Eastleigh
56' Doelpunt Newport County Doelpunt James Clarke met assist van Shane McLoughlin Newport County 1-0
63' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Paul McCallum Eastleigh
65' Wissel Newport County Wissel Matt Bondswell voor Lewis Payne Newport County
66' Wissel Newport County Wissel James Waite voor Harry Charsley Newport County
67' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Luke Croll Eastleigh
75' Wissel Eastleigh Wissel Jayden Harris voor Jake Taylor Eastleigh
75' Wissel Eastleigh Wissel Solomon Nwabuokei voor Nigel Atangana Eastleigh
76' Wissel Eastleigh Wissel Ryan Clampin voor Bailey Clements Eastleigh
79' Gele kaart Newport County Gele kaart voor Matthew Baker Newport County
82' Penalty Eastleigh Penalty Chris Maguire Eastleigh 1-1
83' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Jayden Harris Eastleigh
87' Wissel Newport County Wissel Kiban Rai voor James Clarke Newport County
87' Wissel Newport County Wissel Aaron Wildig voor Seb Palmer-Houlden Newport County
88' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor Scott Quigley Eastleigh
94' Gele kaart Newport County Gele kaart voor James Waite Newport County
Video hoogtepunten en samenvatting Newport County - Eastleigh
Opstellingen Newport County - Eastleigh
De opstellingen van Newport County en Eastleigh zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Eastleigh zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.