Nabeschouwing Notts County - Crawley Town (3-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Notts County het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Lane Stadium in Nottingham.

Via de Notts County - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Notts County - Crawley Town (3-2)

Het FA Cup duel tussen Notts County en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 3-2 overwinning voor Notts County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Crawley Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Danilo Orsi-Dadomo. Notts County kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Daniel Crowley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette David McGoldrick zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Notts County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Danilo Orsi-Dadomo de 2-2 maakte voor Crawley Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Notts County dat in de 76e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Macaulay Langstaff de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Notts County.

LIVE Notts County - Crawley Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Notts County - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Danilo Orsi-Dadomo Crawley Town 0-1
13' Doelpunt Notts County Doelpunt Daniel Crowley met assist van David McGoldrick Notts County 1-1
53' Wissel Notts County Wissel Oliver Tipton voor Tobi Adebayo-Rowling Notts County
57' Gele kaart Notts County Gele kaart voor Jim OBrien Notts County
58' Doelpunt Notts County Doelpunt David McGoldrick met assist van Daniel Crowley Notts County 2-1
59' Wissel Crawley Town Wissel Adam Campbell voor Rafiq Khaleel Crawley Town
61' Gele kaart Notts County Gele kaart voor Aaron Nemane Notts County
66' Doelpunt Crawley Town Doelpunt Danilo Orsi-Dadomo met assist van Kellan Gordon Crawley Town 2-2
68' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor Liam Kelly Crawley Town
69' Wissel Notts County Wissel Macaulay Langstaff voor Jim OBrien Notts County
70' Gele kaart Notts County Gele kaart voor Aden Baldwin Notts County
76' Doelpunt Notts County Doelpunt Macaulay Langstaff met assist van David McGoldrick Notts County 3-2
84' Wissel Notts County Wissel Madou Cisse voor Daniel Crowley Notts County
85' Wissel Notts County Wissel Charlie Gill voor Aaron Nemane Notts County
87' Wissel Crawley Town Wissel Ade Adeyemo voor Nick Tsaroulla Crawley Town
96' Gele kaart Notts County Gele kaart voor Oliver Tipton Notts County
Video hoogtepunten en samenvatting Notts County - Crawley Town
Opstellingen Notts County - Crawley Town
De opstellingen van Notts County en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Notts County gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.