Nabeschouwing Notts County - Shrewsbury Town (2-3) || FA Cup 2023/2024

Vrijdag 1 december 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Notts County het vrijdag 1 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Lane Stadium in Nottingham.

Via de Notts County - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Notts County - Shrewsbury Town (2-3)

Het FA Cup duel tussen Notts County en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 2-3 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Ryan Bowman. Notts County kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Richard Brindley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Ryan Bowman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Shrewsbury Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat Ryan Bowman de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Notts County dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat James Sanderson de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Woods en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Notts County - Shrewsbury Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Notts County - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Ryan Bowman met assist van Daniel Udoh Shrewsbury Town 0-1
16' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Cheyenne Dunkley Shrewsbury Town
38' Doelpunt Notts County Doelpunt Richard Brindley met assist van Dan Gosling Notts County 1-1
49' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Ryan Bowman Shrewsbury Town 1-2
56' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Ryan Bowman met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 1-3
64' Wissel Notts County Wissel Jodi Jones voor Will Randall Notts County
64' Wissel Notts County Wissel Macaulay Langstaff voor Connell Rawlinson Notts County
72' Gele kaart Notts County Gele kaart voor John Bostock Notts County
73' Wissel Notts County Wissel Oliver Tipton voor Richard Brindley Notts County
73' Wissel Notts County Wissel James Sanderson voor Dan Gosling Notts County
75' Doelpunt Notts County Doelpunt James Sanderson Notts County 2-3
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Ryan Bowman Shrewsbury Town
86' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Marko Maroši Shrewsbury Town
93' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jack Loughran voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Notts County - Shrewsbury Town
Opstellingen Notts County - Shrewsbury Town
De opstellingen van Notts County en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Notts County gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.