Nabeschouwing Oxford United - Maidenhead United (2-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Oxford United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Maidenhead United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Maidenhead United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Maidenhead United (2-0)

Het FA Cup duel tussen Oxford United en Maidenhead United is onder leiding van scheidsrechter Dale Baines geëindigd in een 2-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Billy Bodin, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Billy Bodin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Maidenhead United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Maidenhead United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Oxford United Doelpunt Billy Bodin met assist van Stanley Mills Oxford United 1-0
46' Gele kaart Maidenhead United Gele kaart voor Jayden Mitchell-Lawson Maidenhead United
46' Wissel Maidenhead United Wissel Alan Massey voor William De Havilland Maidenhead United
61' Wissel Oxford United Wissel Rúben Rodrigues voor Mark Harris Oxford United
61' Wissel Oxford United Wissel Josh Murphy voor Stanley Mills Oxford United
68' Wissel Maidenhead United Wissel Harry Parsons voor Tobi Sho-Silva Maidenhead United
71' Wissel Oxford United Wissel Ciaron Brown voor Greg Leigh Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel Marcus McGuane voor Josh McEachran Oxford United
76' Wissel Maidenhead United Wissel Charlee Adams voor Jayden Mitchell-Lawson Maidenhead United
83' Doelpunt Oxford United Doelpunt Billy Bodin Oxford United 2-0
83' Wissel Oxford United Wissel Sonny Perkins voor Billy Bodin Oxford United
85' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
86' Wissel Maidenhead United Wissel Christian Johnson voor Kane Ferdinand Maidenhead United
86' Wissel Maidenhead United Wissel David Omilabu voor Ashley Nathaniel-George Maidenhead United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Maidenhead United
Opstellingen Oxford United - Maidenhead United
De opstellingen van Oxford United en Maidenhead United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Maidenhead United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.