Nabeschouwing Peterborough United - Leeds United (0-3) || FA Cup 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 15:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Peterborough United het zondag 7 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Leeds United (0-3)

Het FA Cup duel tussen Peterborough United en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 0-3 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ethan Ampadu, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Patrick Bamford op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ethan Ampadu van Leeds United die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Allison, waardoor Leeds United een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Peterborough United - Leeds United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Leeds United Doelpunt Ethan Ampadu met assist van Patrick Bamford Leeds United 0-1
35' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Josh Knight Peterborough United
39' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Wilfried Gnonto Leeds United
47' Doelpunt Leeds United Doelpunt Patrick Bamford met assist van Ethan Ampadu Leeds United 0-2
67' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Ethan Ampadu Leeds United
68' Wissel Peterborough United Wissel Emmanuel Fernandez voor Jadel Katongo Peterborough United
68' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
68' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
78' Wissel Leeds United Wissel Luke Ayling voor Jamie Shackleton Leeds United
85' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Josh Knight Peterborough United
85' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Joel Randall Peterborough United
86' Wissel Leeds United Wissel Glen Kamara voor Patrick Bamford Leeds United
86' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor Wilfried Gnonto Leeds United
86' Wissel Leeds United Wissel Ian Carlo Poveda voor Jaidon Anthony Leeds United
90' Doelpunt Leeds United Doelpunt Ethan Ampadu met assist van Daniel James Leeds United 0-3
91' Wissel Leeds United Wissel Mateo Joseph voor Joël Piroe Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Leeds United
Opstellingen Peterborough United - Leeds United
De opstellingen van Peterborough United en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.