Nabeschouwing Peterborough United - Salford City (2-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Salford City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Salford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Salford City (2-2)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Peterborough United en Salford City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salford City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Stevie Mallan. Peterborough United kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ricky Jade-Jones, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Nicholas Bilokapic kwam Salford City in de 69e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Peterborough United nadat Emmanuel Fernandez in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Salford City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Salford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Salford City Doelpunt Stevie Mallan Salford City 0-1
7' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Jadel Katongo Peterborough United
36' Gele kaart Salford City Gele kaart voor Luke Garbutt Salford City
47' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ricky Jade-Jones met assist van Joel Randall Peterborough United 1-1
69' Eigen doelpunt Salford City Eigen doelpunt Nicholas Bilokapic Salford City 1-2
74' Wissel Salford City Wissel Connor McLennan voor Matt Smith Salford City
74' Wissel Salford City Wissel Theo Vassell voor Adrian Mariappa Salford City
77' Wissel Peterborough United Wissel Harrison Burrows voor Zak Sturge Peterborough United
77' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Joel Randall Peterborough United
77' Wissel Peterborough United Wissel Ronnie Edwards voor Jadel Katongo Peterborough United
81' Gele kaart Salford City Gele kaart voor Kelly NMai Salford City
86' Gele kaart Salford City Gele kaart voor Salford City
87' Wissel Peterborough United Wissel Emmanuel Fernandez voor Romoney Crichlow Peterborough United
87' Wissel Salford City Wissel Conor McAleny voor Kelly NMai Salford City
87' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
93' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Emmanuel Fernandez met assist van Ephron Mason-Clarke Peterborough United 2-2
95' Wissel Salford City Wissel Matthew Lund voor Stevie Mallan Salford City
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Salford City
Opstellingen Peterborough United - Salford City
De opstellingen van Peterborough United en Salford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Salford City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.