Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sutton United (3-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sutton United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Sutton United (3-1)

Het FA Cup duel tussen Plymouth Argyle en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Luke Cundle, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Sutton United kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lee Angol, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Plymouth Argyle vervolgens op 2-1. Het was Ryan Hardie die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Plymouth Argyle vergroot nadat Morgan Whittaker de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Sutton United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Luke Cundle Plymouth Argyle 1-0
34' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor Joe Kizzi Sutton United
50' Doelpunt Sutton United Doelpunt Lee Angol Sutton United 1-1
58' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Callum Wright Plymouth Argyle
58' Wissel Plymouth Argyle Wissel Bali Mumba voor Frederick Issaka Plymouth Argyle
60' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor Craig Clay Sutton United
64' Wissel Sutton United Wissel Craig Eastmond voor Dominic Gape Sutton United
64' Wissel Sutton United Wissel Christian NGuessan voor Craig Clay Sutton United
65' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Joe Edwards Plymouth Argyle
68' Penalty Plymouth Argyle Penalty Ryan Hardie Plymouth Argyle 2-1
73' Wissel Sutton United Wissel Tope Fadahunsi voor Lee Angol Sutton United
73' Wissel Sutton United Wissel Omari Patrick voor Josh Coley Sutton United
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Kaine Kesler voor Joe Edwards Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
84' Wissel Plymouth Argyle Wissel Lewis Gibson voor Mickel Miller Plymouth Argyle
91' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Morgan Whittaker met assist van Luke Cundle Plymouth Argyle 3-1
92' Wissel Sutton United Wissel Hisham Kasimu voor Harry Beautyman Sutton United
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Sutton United
Opstellingen Plymouth Argyle - Sutton United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Sutton United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sutton United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.