Nabeschouwing Port Vale - Burton Albion (0-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Burton Albion (0-0)

De FA Cup 2023/2024 wedstrijd tussen Port Vale en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Nathan Smith in de 18e minuut, waardoor Port Vale met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Port Vale en Burton Albion gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Simon Mather niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Port Vale - Burton Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Ryan Sweeney Burton Albion
18' Rode kaart Port Vale Rode kaart voor Nathan Smith Port Vale
43' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
45' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Joe Powell Burton Albion
55' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Uche Ikpeazu Port Vale
62' Wissel Burton Albion Wissel Cole Stockton voor Beryly Lubala Burton Albion
64' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Josh Walker Burton Albion
69' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Mark Helm Burton Albion
71' Wissel Port Vale Wissel Gavin Massey voor James Plant Port Vale
78' Wissel Burton Albion Wissel Josh Gordon voor Mustapha Carayol Burton Albion
84' Wissel Port Vale Wissel Ethan Chislett voor Oliver Arblaster Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Burton Albion
Opstellingen Port Vale - Burton Albion
De opstellingen van Port Vale en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.