Nabeschouwing Reading - Milton Keynes Dons (3-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Milton Keynes Dons (3-2)

Het FA Cup duel tussen Reading en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 3-2 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Reading kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Kelvin Ehibhatiomhan. Milton Keynes Dons kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alex Gilbey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette Harvey Knibbs zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Reading vergroot nadat Lewis Wing de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Milton Keynes Dons dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Max Dean de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Kirk bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Reading.

LIVE Reading - Milton Keynes Dons 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Reading Doelpunt Kelvin Ehibhatiomhan Reading 1-0
20' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Jack Payne voor Jack Tucker Milton Keynes Dons
28' Gele kaart Reading Gele kaart voor Ben Elliott Reading
39' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt Alex Gilbey met assist van Cameron Norman Milton Keynes Dons 1-1
46' Wissel Reading Wissel Femi Azeez voor Paul Mukairu Reading
46' Wissel Reading Wissel Harvey Knibbs voor Ben Elliott Reading
49' Gele kaart Reading Gele kaart voor Sam Hutchinson Reading
59' Wissel Reading Wissel Michael Craig voor Sam Hutchinson Reading
60' Wissel Reading Wissel Dominic Ballard voor Caylan Vickers Reading
64' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs met assist van Lewis Wing Reading 2-1
66' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Conor Grant voor Jonathan Leko Milton Keynes Dons
66' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Max Dean voor Mo Eisa Milton Keynes Dons
68' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing Reading 3-1
77' Gele kaart Reading Gele kaart voor Harvey Knibbs Reading
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Dean Lewington voor Tommy Smith Milton Keynes Dons
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Callum Tripp voor Dawson Devoy Milton Keynes Dons
85' Wissel Reading Wissel Jeriel Dorsett voor Matty Carson Reading
93' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt Max Dean Milton Keynes Dons 3-2
97' Gele kaart Reading Gele kaart voor Reading
94' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor Max Dean Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Milton Keynes Dons
Opstellingen Reading - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Reading en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.