Nabeschouwing Southampton - Walsall (4-0) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Southampton het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Walsall (4-0)

Het FA Cup duel tussen Southampton en Walsall is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 4-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Ryan Fraser, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Southampton vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sékou Mara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Southampton, waarmee Ryan Fraser zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Southampton in de 78e minuut, nadat Ché Adams de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Southampton.

LIVE Southampton - Walsall 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Southampton Doelpunt Ryan Fraser met assist van Taylor Harwood-Bellis Southampton 1-0
47' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Samuel Amo-Ameyaw Southampton
58' Doelpunt Southampton Doelpunt Sékou Mara met assist van Ryan Fraser Southampton 2-0
66' Wissel Southampton Wissel Ché Adams voor Taylor Harwood-Bellis Southampton
68' Doelpunt Southampton Doelpunt Ryan Fraser met assist van Carlos Alcaraz Southampton 3-0
76' Wissel Walsall Wissel Taylor Allen voor Jack Earing Walsall
76' Wissel Southampton Wissel Tyler Dibling voor Sékou Mara Southampton
77' Wissel Walsall Wissel Emmanuel Adegboyega voor Donervon Daniels Walsall
78' Doelpunt Southampton Doelpunt Ché Adams met assist van Carlos Alcaraz Southampton 4-0
84' Wissel Southampton Wissel Cameron Bragg voor Samuel Amo-Ameyaw Southampton
86' Wissel Walsall Wissel Joe Foulkes voor Danny Johnson Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Walsall
Opstellingen Southampton - Walsall
De opstellingen van Southampton en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Walsall zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.