Nabeschouwing Stockport County - Worksop Town (5-1) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Stockport County het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Worksop Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Edgeley Park in Stockport.

Via de Stockport County - Worksop Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stockport County - Worksop Town (5-1)

Het FA Cup duel tussen Stockport County en Worksop Town is onder leiding van scheidsrechter Aaron Jackson geëindigd in een 5-1 overwinning voor Stockport County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Kyle Wootton, waarmee Stockport County met 1-0 de leiding nam. Worksop Town kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jay Rollins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette Kyle Wootton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stockport County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Stockport County vergroot nadat Kyle Wootton de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 71e minuut nadat Kyle Wootton namens Stockport County de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Stockport County speler Odin Bailey, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aaron Jackson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Stockport County.

LIVE Stockport County - Worksop Town 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stockport County - Worksop Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton met assist van Jayden Richardson Stockport County 1-0
22' Doelpunt Worksop Town Doelpunt Jay Rollins met assist van George Taft Worksop Town 1-1
24' Wissel Stockport County Wissel Ethan Pye voor Myles Hippolyte Stockport County
38' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton met assist van Callum Camps Stockport County 2-1
61' Wissel Worksop Town Wissel Luke Hall voor Aleksandrs Starčenko Worksop Town
65' Wissel Stockport County Wissel Odin Bailey voor Joel Cotterill Stockport County
66' Wissel Stockport County Wissel Odin Bailey voor Nick Powell Stockport County
66' Wissel Stockport County Wissel Antoni Sarcevic voor Jayden Richardson Stockport County
67' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton Stockport County 3-1
71' Doelpunt Stockport County Doelpunt Kyle Wootton met assist van Paddy Madden Stockport County 4-1
72' Wissel Stockport County Wissel Akil Wright voor Kyle Knoyle Stockport County
76' Wissel Worksop Town Wissel Colin Daniel voor Vaughan Redford Worksop Town
76' Wissel Worksop Town Wissel Paul Green voor Liam Hughes Worksop Town
76' Wissel Worksop Town Wissel Jack Broadhead voor Sam Wedgbury Worksop Town
83' Doelpunt Stockport County Doelpunt Odin Bailey met assist van Kyle Wootton Stockport County 5-1
91' Wissel Worksop Town Wissel Regan Hutchinson voor Josh Wilde Worksop Town
Video hoogtepunten en samenvatting Stockport County - Worksop Town
Opstellingen Stockport County - Worksop Town
De opstellingen van Stockport County en Worksop Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stockport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Worksop Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.