Nabeschouwing Sunderland - Newcastle United (0-3) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 13:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Sunderland het zaterdag 6 januari 2024 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Newcastle United (0-3)

Het FA Cup duel tussen Sunderland en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Daniel Ballard zette Newcastle United op een 0-1 voorsprong in de 35e minuut van de wedstrijd. Newcastle United vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alexander Isak op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat Alexander Isak van Newcastle United een penalty wist te benutten in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Newcastle United een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sunderland - Newcastle United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Eigen doelpunt Newcastle United Eigen doelpunt Daniel Ballard Newcastle United 0-1
39' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Trai Hume Sunderland
46' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Alexander Isak met assist van Miguel Almirón Newcastle United 0-2
47' Wissel Newcastle United Wissel Lewis Miley voor Joelinton Newcastle United
61' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Alex Pritchard Sunderland
66' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Anthony Gordon Newcastle United
72' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Bruno Guimarães Newcastle United
78' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Luke ONien Sunderland
85' Wissel Sunderland Wissel Abdoullah Ba voor Nazariy Rusyn Sunderland
88' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Daniel Ballard Sunderland
90' Penalty Newcastle United Penalty Alexander Isak Newcastle United 0-3
92' Wissel Newcastle United Wissel Paul Dummett voor Dan Burn Newcastle United
92' Wissel Newcastle United Wissel Jamaal Lascelles voor Fabian Schär Newcastle United
92' Wissel Newcastle United Wissel Valentino Livramento voor Miguel Almirón Newcastle United
92' Wissel Newcastle United Wissel Matt Ritchie voor Anthony Gordon Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Newcastle United
Opstellingen Sunderland - Newcastle United
De opstellingen van Sunderland en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.