Nabeschouwing Swindon Town - Aldershot Town (4-7) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Swindon Town het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aldershot Town. De wedstrijd wordt gespeeld in County Ground in Swindon.

Via de Swindon Town - Aldershot Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swindon Town - Aldershot Town (4-7)

Het FA Cup duel tussen Swindon Town en Aldershot Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 4-7 overwinning voor Aldershot Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Aldershot Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Jack Barham. Aldershot Town vergrootte in de 4e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jack Barham op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 9e minuut volgde een derde treffer van Aldershot Town, waarmee Josh Stokes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Aldershot Town geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Lorent Tolaj. De 0-5 voor Aldershot Town volgde even later in de 47e minuut nadat Cian Harries namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 51e minuut was het Lorent Tolaj van Aldershot Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Aldershot Town viel in de 58e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van Jack Barham. In de 75e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Dan Kemp van Swindon Town die daarmee tekende voor de 1-7. In de 78e minuut en werd het 2-7 via Dan Kemp speler Swindon Town. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Brook en eindigde de wedstrijd dus met een 4-7 stand in het voordeel van Aldershot Town.

LIVE Swindon Town - Aldershot Town 4-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swindon Town - Aldershot Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Jack Barham met assist van Josh Stokes Aldershot Town 0-1
4' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Jack Barham met assist van Ollie Harfield Aldershot Town 0-2
9' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Josh Stokes met assist van Lorent Tolaj Aldershot Town 0-3
37' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor Theo Widdrington Aldershot Town
41' Wissel Swindon Town Wissel Liam Kinsella voor George McEachran Swindon Town
48' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Lorent Tolaj met assist van Tyler Frost Aldershot Town 0-4
47' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Cian Harries Aldershot Town 0-5
51' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Lorent Tolaj met assist van Josh Stokes Aldershot Town 0-6
52' Wissel Swindon Town Wissel Thomas Clayton voor Harrison Minturn Swindon Town
52' Wissel Swindon Town Wissel Harry Gray voor Tyrese Shade Swindon Town
58' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Jack Barham met assist van Ryan Glover Aldershot Town 0-7
59' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor Jack Barham Aldershot Town
61' Wissel Aldershot Town Wissel Kwame Thomas voor Jack Barham Aldershot Town
71' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor Udoka Godwin-Malife Swindon Town
72' Wissel Aldershot Town Wissel Joe Haigh voor Josh Stokes Aldershot Town
72' Wissel Aldershot Town Wissel Tommy Willard voor Lorent Tolaj Aldershot Town
75' Doelpunt Swindon Town Doelpunt Dan Kemp met assist van Remeao Hutton Swindon Town 1-7
76' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor Tyler Frost Aldershot Town
78' Doelpunt Swindon Town Doelpunt Dan Kemp met assist van Remeao Hutton Swindon Town 2-7
85' Wissel Aldershot Town Wissel Maxwell Mullins voor Ryan Glover Aldershot Town
86' Wissel Aldershot Town Wissel Dejan Tetek voor Theo Widdrington Aldershot Town
87' Wissel Swindon Town Wissel Fletcher Hubbard voor Saidou Khan Swindon Town
87' Wissel Swindon Town Wissel Sonny Hart voor Tom Brewitt Swindon Town
92' Doelpunt Swindon Town Doelpunt Charlie Austin met assist van Remeao Hutton Swindon Town 3-7
95' Doelpunt Swindon Town Doelpunt Charlie Austin met assist van Remeao Hutton Swindon Town 4-7
Video hoogtepunten en samenvatting Swindon Town - Aldershot Town
Opstellingen Swindon Town - Aldershot Town
De opstellingen van Swindon Town en Aldershot Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swindon Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Aldershot Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.