Nabeschouwing West Bromwich Albion - Aldershot Town (4-1) || FA Cup 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 15:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt West Bromwich Albion het zondag 7 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Aldershot Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Aldershot Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Aldershot Town (4-1)

Het FA Cup duel tussen West Bromwich Albion en Aldershot Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 4-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Nathaniel Chalobah, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jovan Malcolm op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van West Bromwich Albion, waarmee Daryl Dike zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam West Bromwich Albion geen gas terug, waardoor in de 88e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Tom Fellows. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 95e minuut wist Oliver Bray namens Aldershot Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse bij een 4-1 eindstand in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE West Bromwich Albion - Aldershot Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Aldershot Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Nathaniel Chalobah met assist van Tom Fellows West Bromwich Albion 1-0
15' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Jovan Malcolm West Bromwich Albion 2-0
27' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Daryl Dike West Bromwich Albion 3-0
33' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor Cian Harries Aldershot Town
35' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor Theo Widdrington Aldershot Town
35' Gele kaart Aldershot Town Gele kaart voor T. Widdrington Aldershot Town
39' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Nathaniel Chalobah West Bromwich Albion
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel Akeel Higgins voor Daryl Dike West Bromwich Albion
59' Wissel Aldershot Town Wissel Tommy Willard voor Theo Widdrington Aldershot Town
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel Harry Whitwell voor Alex Mowatt West Bromwich Albion
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel Cédric Kipré voor Kyle Bartley West Bromwich Albion
73' Wissel West Bromwich Albion Wissel Layton Love voor Jovan Malcolm West Bromwich Albion
73' Wissel Aldershot Town Wissel Kwame Thomas voor Stuart OKeefe Aldershot Town
84' Wissel Aldershot Town Wissel Aaron Jones voor Ryan Glover Aldershot Town
84' Wissel West Bromwich Albion Wissel Josh Shaw voor Fenton Hoard West Bromwich Albion
85' Wissel Aldershot Town Wissel Oliver Bray voor Jack Barham Aldershot Town
88' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Tom Fellows met assist van Harry Whitwell West Bromwich Albion 4-0
95' Doelpunt Aldershot Town Doelpunt Oliver Bray Aldershot Town 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Aldershot Town
Opstellingen West Bromwich Albion - Aldershot Town
De opstellingen van West Bromwich Albion en Aldershot Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aldershot Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.