Nabeschouwing West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers (0-2) || FA Cup 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 12:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt West Bromwich Albion het zondag 28 januari 2024 om 12:45 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers (0-2)

Het FA Cup duel tussen West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Pedro Neto, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matheus Cunha op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Pedro Neto met assist van Matt Doherty Wolverhampton Wanderers 0-1
54' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Jed Wallace West Bromwich Albion
67' Wissel West Bromwich Albion Wissel Tom Fellows voor Nathaniel Chalobah West Bromwich Albion
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Rayan Aït-Nouri voor Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers
72' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Kyle Bartley West Bromwich Albion
78' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van Max Kilman Wolverhampton Wanderers 0-2
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Tawanda Chirewa voor Pedro Neto Wolverhampton Wanderers
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel Erik Pieters voor Cédric Kipré West Bromwich Albion
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel Pipa voor Conor Townsend West Bromwich Albion
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel Caleb Taylor voor Kyle Bartley West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.