Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Coventry City (2-3) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 13:15 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 16 maart 2024 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Coventry City (2-3)

Het FA Cup duel tussen Wolverhampton Wanderers en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 2-3 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Ellis Simms, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rayan Aït-Nouri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette Hugo Bueno zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 97e minuut wist Ellis Simms namens Coventry City de eindstand op het scorebord te zetten: 2-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Coventry City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
53' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ellis Simms met assist van Joel Latibeaudiere Coventry City 0-1
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Toti Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Leon Chiwome voor Nathan Fraser Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Coventry City Wissel Callum OHare voor Kasey Palmer Coventry City
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hugo Bueno voor Tommy Doyle Wolverhampton Wanderers
81' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
83' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers 1-1
88' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Hugo Bueno met assist van Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers 2-1
100' Doelpunt Coventry City Doelpunt Haji Wright met assist van Ellis Simms Coventry City 2-3
93' Wissel Coventry City Wissel Fabio Tavares voor Joel Latibeaudiere Coventry City
93' Wissel Coventry City Wissel Victor Torp voor Josh Eccles Coventry City
97' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ellis Simms met assist van Bobby Thomas Coventry City 2-2
101' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Kasey Palmer Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Coventry City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Coventry City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.