Nabeschouwing Wrexham - Yeovil Town (3-0) || FA Cup 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 16:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Wrexham het zondag 3 december 2023 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Yeovil Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Poolfoot Farm in Thornton.

Via de Wrexham - Yeovil Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wrexham - Yeovil Town (3-0)

Het FA Cup duel tussen Wrexham en Yeovil Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Ollie Palmer, waarmee Wrexham met 1-0 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andy Cannon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Sam Dalby van Wrexham die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Wrexham een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Wrexham - Yeovil Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wrexham - Yeovil Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Wrexham Doelpunt Ollie Palmer Wrexham 1-0
16' Wissel Wrexham Wissel James Jones voor Aaron Hayden Wrexham
31' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor Charlie Cooper Yeovil Town
43' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor Elliot Lee Wrexham
47' Doelpunt Wrexham Doelpunt Andy Cannon Wrexham 2-0
65' Wissel Yeovil Town Wissel Rhys Murphy voor Sonny Blu Lo Everton Yeovil Town
75' Wissel Yeovil Town Wissel Sonny Cox voor Jordan Young Yeovil Town
75' Wissel Yeovil Town Wissel Tongqing Li voor Frank Nouble Yeovil Town
77' Wissel Wrexham Wissel Sam Dalby voor Ollie Palmer Wrexham
77' Wissel Wrexham Wissel Luke Young voor Andy Cannon Wrexham
86' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor Jacob Wannell Yeovil Town
86' Wissel Yeovil Town Wissel Will Dawes voor Alex Whittle Yeovil Town
86' Wissel Yeovil Town Wissel Joshua Owers voor Charlie Cooper Yeovil Town
88' Wissel Wrexham Wissel Jake Bickerstaff voor Paul Mullin Wrexham
88' Wissel Wrexham Wissel Jordan Davies voor Elliot Lee Wrexham
93' Doelpunt Wrexham Doelpunt Sam Dalby met assist van James McClean Wrexham 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wrexham - Yeovil Town
Opstellingen Wrexham - Yeovil Town
De opstellingen van Wrexham en Yeovil Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wrexham gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Yeovil Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.