Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Morecambe (0-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Morecambe (0-2)

Het FA Cup duel tussen Wycombe Wanderers en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 0-2 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Eli King, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Morecambe vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tom Bloxham op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Morecambe.

LIVE Wycombe Wanderers - Morecambe 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Morecambe Doelpunt Eli King Morecambe 0-1
56' Doelpunt Morecambe Doelpunt Tom Bloxham met assist van Michael Mellon Morecambe 0-2
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jack Grimmer voor Joe Low Wycombe Wanderers
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Richard Keogh voor Kian Breckin Wycombe Wanderers
60' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Garath McCleary voor Jasper Pattenden Wycombe Wanderers
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Tjay De Barr voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Joe Jacobson voor Christian Forino-Joseph Wycombe Wanderers
74' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor Adam Mayor Morecambe
81' Wissel Morecambe Wissel Jordan Slew voor Tom Bloxham Morecambe
87' Wissel Morecambe Wissel Jake Taylor voor Yann Songoo Morecambe
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Killian Phillips Wycombe Wanderers
95' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor Adam Smith Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Morecambe
Opstellingen Wycombe Wanderers - Morecambe
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.