Nabeschouwing Yeovil Town - Gateshead (3-2) || FA Cup 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 16:00 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt Yeovil Town het zaterdag 4 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gateshead. De wedstrijd wordt gespeeld in Huish Park Stadium in Yeovil.

Via de Yeovil Town - Gateshead live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeovil Town - Gateshead (3-2)

Het FA Cup duel tussen Yeovil Town en Gateshead is onder leiding van scheidsrechter Gary Parsons geëindigd in een 3-2 overwinning voor Yeovil Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Yeovil Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Rhys Murphy. Yeovil Town vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordan Stevens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Yeovil Town, waarmee Rhys Murphy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Marcus Dinanga zette Gateshead even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Gary Parsons toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Gateshead dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Marcus Dinanga de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gary Parsons bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Yeovil Town.

LIVE Yeovil Town - Gateshead 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeovil Town - Gateshead teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Gateshead Gele kaart voor Robert Elliot Gateshead
3' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt Rhys Murphy Yeovil Town 1-0
26' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt Jordan Stevens met assist van Rhys Murphy Yeovil Town 2-0
42' Gele kaart Gateshead Gele kaart voor Kenton Richardson Gateshead
43' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor Mark Cooper Yeovil Town
48' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor Michael Smith Yeovil Town
63' Doelpunt Yeovil Town Doelpunt Rhys Murphy Yeovil Town 3-0
65' Wissel Gateshead Wissel Billy Chadwick voor Callum Whelan Gateshead
65' Wissel Gateshead Wissel Jordan Hunter voor Kyran Lofthouse Gateshead
67' Penalty Gateshead Penalty Marcus Dinanga Gateshead 3-1
71' Wissel Yeovil Town Wissel Jordan Young voor Will Dawes Yeovil Town
73' Wissel Gateshead Wissel Aidan Rutledge voor Stephen Wearne Gateshead
73' Wissel Yeovil Town Wissel Tongqing Li voor Rhys Murphy Yeovil Town
79' Wissel Yeovil Town Wissel Zac Bell voor Frank Nouble Yeovil Town
79' Wissel Yeovil Town Wissel Sonny Cox voor Jordan Stevens Yeovil Town
81' Wissel Gateshead Wissel Luke Hannant voor Connor McBride Gateshead
95' Doelpunt Gateshead Doelpunt Marcus Dinanga Gateshead 3-2
90' Gele kaart Yeovil Town Gele kaart voor Alex Whittle Yeovil Town
92' Gele kaart Gateshead Gele kaart voor Aidan Rutledge Gateshead
96' Gele kaart Gateshead Gele kaart voor Joe Grayson Gateshead
Video hoogtepunten en samenvatting Yeovil Town - Gateshead
Opstellingen Yeovil Town - Gateshead
De opstellingen van Yeovil Town en Gateshead zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeovil Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gateshead zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.