Nabeschouwing York City - Chester (2-1) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 14 november 2023 - 20:45 uur

In de FA Cup 2023/2024 neemt York City het dinsdag 14 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chester. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Community Stadium in North Yorkshire.

Via de York City - Chester live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing York City - Chester (2-1)

Het FA Cup duel tussen York City en Chester is onder leiding van scheidsrechter Aaron Bannister geëindigd in een 2-1 overwinning voor York City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. York City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Lenell John-Lewis. York City vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lenell John-Lewis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Chester de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via George Glendon. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Chester kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aaron Bannister, waardoor York City een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE York City - Chester 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd York City - Chester teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt York City Doelpunt Lenell John-Lewis met assist van Scott Burgess York City 1-0
39' Gele kaart York City Gele kaart voor Afolabi Akinyemi York City
46' Wissel Chester Wissel Charlie Caton voor Adam Thomas Chester
66' Doelpunt York City Doelpunt Lenell John-Lewis York City 2-0
71' Doelpunt Chester Doelpunt George Glendon met assist van Harrison Burke Chester 2-1
72' Gele kaart Chester Gele kaart voor George Glendon Chester
78' Wissel York City Wissel Kai Kennedy voor Afolabi Akinyemi York City
82' Wissel Chester Wissel Reece Daly voor Elliott Whitehouse Chester
85' Gele kaart York City Gele kaart voor David Stockdale York City
89' Gele kaart York City Gele kaart voor Lenell John-Lewis York City
Video hoogtepunten en samenvatting York City - Chester
Opstellingen York City - Chester
De opstellingen van York City en Chester zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat York City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chester zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.