Nabeschouwing AS Eupen - Lierse (0-1) || Jupiler Pro League Playoffs

Donderdag 7 mei 2015 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs neemt AS Eupen het donderdag 7 mei 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg (Eupen) in .

Via de AS Eupen - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Lierse (0-1)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen AS Eupen en Lierse is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 47e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Tahiri. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Lierse
LIVE AS Eupen - Lierse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Víctor Curto AS Eupen
32' Gele kaart Lierse Gele kaart voor F. Kasmi Lierse
47' Doelpunt Lierse Doelpunt A. Tahiri met assist van F. Kasmi Lierse
68' Wissel AS Eupen Wissel M. Lallemand voor G. Dufour AS Eupen
69' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Asamoah AS Eupen
71' Gele kaart Lierse Gele kaart voor B. Bajković Lierse
74' Wissel Lierse Wissel A. Keita voor E. Velikonja Lierse
74' Wissel Lierse Wissel T. Wils voor A. El Messaoudi Lierse
75' Wissel AS Eupen Wissel S. Babalola voor Víctor Curto AS Eupen
85' Wissel Lierse Wissel M. Benson voor A. Tahiri Lierse
86' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Rodrí AS Eupen
86' Wissel AS Eupen Wissel A. Bassey voor G. Jamabo AS Eupen
Opstellingen AS Eupen - Lierse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AS Eupen - Lierse

AS Eupen en Lierse treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Lierse elkaar treffen in de Jupiler Pro League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Lierse 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
AS Eupen - Lierse Opstelling AS Eupen Opstelling Lierse Live AS Eupen - Lierse Live AS Eupen - Lierse kijken AS Eupen - Lierse kijken Live AS Eupen - Lierse stream AS Eupen - Lierse Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Lierse Uitslag AS Eupen - Lierse Statistieken AS Eupen - Lierse Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 AS Eupen - Lierse wedden AS Eupen - Lierse gokken AS Eupen - Lierse Unibet