Nabeschouwing OH Leuven - AS Eupen (1-1) || Jupiler Pro League Playoffs

Zondag 10 mei 2015 - 16:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs neemt OH Leuven het zondag 10 mei 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - AS Eupen (1-1)

In de Jupiler Pro League Playoffs heeft de wedstrijd tussen OH Leuven en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 26e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bostock. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het AS Eupen dat via Luis García dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - AS Eupen
Goals
1
1
LIVE OH Leuven - AS Eupen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Bostock met assist van D. Vandenbroeck OH Leuven
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Rodrí AS Eupen
35' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. DOstillio AS Eupen
42' Wissel AS Eupen Wissel M. Lallemand voor F. Taulemesse AS Eupen
45' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Asamoah AS Eupen
57' Wissel OH Leuven Wissel Y. Brouckaert voor Y. Croizet OH Leuven
61' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Bostock OH Leuven
61' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Y. Brouckaert OH Leuven
61' Wissel AS Eupen Wissel A. Bassey voor G. Dufour AS Eupen
66' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Luis García AS Eupen
69' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor G. Rossini OH Leuven
75' Wissel OH Leuven Wissel T. Azevedo voor A. Cerigioni OH Leuven
88' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tapoko OH Leuven
89' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor R. Reynaud OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - AS Eupen
Opstellingen OH Leuven - AS Eupen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - AS Eupen

OH Leuven en AS Eupen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en AS Eupen in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 22 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 2
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal 2
Tags
OH Leuven - AS Eupen Opstelling OH Leuven Opstelling AS Eupen Live OH Leuven - AS Eupen Live OH Leuven - AS Eupen kijken OH Leuven - AS Eupen kijken Live OH Leuven - AS Eupen stream OH Leuven - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - AS Eupen Uitslag OH Leuven - AS Eupen Statistieken OH Leuven - AS Eupen Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 OH Leuven - AS Eupen wedden OH Leuven - AS Eupen gokken OH Leuven - AS Eupen Unibet