Nabeschouwing Dender - Gent (0-3) || Jupiler Pro League 2007/2008

Zaterdag 10 mei 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2007/2008 neemt Dender het zaterdag 10 mei 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Dender - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Gent (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Dender en Gent is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Maric. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Gent dat via B. Grncarov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Azofeifa dacht na 60 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dender - Gent
LIVE Dender - Gent 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gent Doelpunt M. Maric Gent
23' Doelpunt Gent Doelpunt B. Grncarov Gent
60' Doelpunt Gent Doelpunt R. Azofeifa Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Gent
Opstellingen Dender - Gent

Voorbeschouwing Dender - Gent

Dender en Gent treffen elkaar in de 31e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dender. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dender favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gent slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.