Nabeschouwing Westerlo - Lokeren (1-2) || Jupiler Pro League 2007/2008

Zaterdag 3 mei 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2007/2008 neemt Westerlo het zaterdag 3 mei 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Westerlo - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Lokeren (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Lokeren is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Odita. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Lokeren dat via João Carlos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Golan dacht na 89 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Lokeren
1
2
LIVE Westerlo - Lokeren 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Westerlo Doelpunt E. Odita Westerlo
78' Penalty Lokeren Penalty João Carlos Lokeren
89' Doelpunt Lokeren Doelpunt O. Golan Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Lokeren
Opstellingen Westerlo - Lokeren

Voorbeschouwing Westerlo - Lokeren

Westerlo en Lokeren treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 december 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Westerlo als Lokeren wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.