Nabeschouwing Dender - Sporting Charleroi (1-2) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 16 mei 2009 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Dender het zaterdag 16 mei 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi.

Via de Dender - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Sporting Charleroi (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Dender en Sporting Charleroi is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 36e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Sporting Charleroi dat via M. Habibou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Van den Eede dacht na 89 minuten te scoren voor Dender, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dender - Sporting Charleroi
1
2
LIVE Dender - Sporting Charleroi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor F. Camus Sporting Charleroi
24' Gele kaart Dender Gele kaart voor D. Lazarevski Dender
36' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Théréau Sporting Charleroi
80' Wissel Dender Wissel B. Van den Eede voor A. Aganovic Dender
82' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Habibou Sporting Charleroi
89' Doelpunt Dender Doelpunt B. Van den Eede Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Sporting Charleroi
Opstellingen Dender - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Dender - Sporting Charleroi

Dender en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 31e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 3 keer wist de ploeg van Dender te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dender. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.