Nabeschouwing Kortrijk - Gent (0-1) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zondag 3 mei 2015 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Kortrijk het zondag 3 mei 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Gent (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Gent is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 65e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Chanot. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Gent
LIVE Kortrijk - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Raman Gent
25' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Van Loo Kortrijk
41' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Chanot Kortrijk
42' Gele kaart Gent Gele kaart voor D. Miličević Gent
61' Wissel Kortrijk Wissel A. Marušić voor B. Capon Kortrijk
65' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt M. Chanot Gent
67' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor N. Pavlović Kortrijk
69' Wissel Gent Wissel M. Simon voor N. Pedersen Gent
73' Wissel Kortrijk Wissel L. Mulemo voor Ž. Tomašević Kortrijk
74' Wissel Gent Wissel T. Foket voor B. Dejaegere Gent
77' Wissel Kortrijk Wissel S. De Smet voor N. Pavlović Kortrijk
77' Wissel Gent Wissel H. Van der Bruggen voor S. Kums Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Gent
Opstellingen Kortrijk - Gent

Voorbeschouwing Kortrijk - Gent

Kortrijk en Gent treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 10 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.