Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (2-3) || Jupiler Pro League 2014/2015

Zaterdag 9 mei 2015 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2014/2015 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 9 mei 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Zulte-Waregem - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Genk is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Trajkovski. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Genk dat via S. Savić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ó. Skúlason dacht na 47 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Genk via T. Buffel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Genk via T. Okriashvili de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Genk
2
3
LIVE Zulte-Waregem - Genk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Trajkovski met assist van S. Brebels Zulte-Waregem
38' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Cissé Genk
40' Doelpunt Genk Doelpunt S. Savić Genk
46' Wissel Genk Wissel D. Wouters voor T. Castagne Genk
47' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Ó. Skúlason met assist van F. Mendy Zulte-Waregem
56' Wissel Genk Wissel T. Okriashvili voor B. De Ceulaer Genk
63' Wissel Genk Wissel H. Kage voor S. Cissé Genk
66' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel met assist van H. Kage Genk
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Ekangamene voor B. Verboom Zulte-Waregem
74' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor G. Gimbert Zulte-Waregem
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Rossi voor G. Gimbert Zulte-Waregem
88' Doelpunt Genk Doelpunt T. Okriashvili Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Genk
Opstellingen Zulte-Waregem - Genk

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Genk

Zulte-Waregem en Genk treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 11 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.