Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2015/2016

Vrijdag 6 mei 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Genk het vrijdag 6 mei 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Genk - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Zulte-Waregem is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kebano. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Genk dat via O. Ndidi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Zulte-Waregem
2
0
LIVE Genk - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Lepoint Zulte-Waregem
46' Wissel Genk Wissel Y. Buyens voor L. Bailey Genk
47' Doelpunt Genk Doelpunt N. Kebano met assist van T. Buffel Genk
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor J. Sami Zulte-Waregem
63' Doelpunt Genk Doelpunt O. Ndidi met assist van Y. Buyens Genk
75' Wissel Genk Wissel N. Karelis voor T. Buffel Genk
85' Wissel Genk Wissel B. Hamalainen voor N. Kebano Genk
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Zaidi voor A. Cordaro Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Zulte-Waregem
Opstellingen Genk - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Genk - Zulte-Waregem

Genk en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.