Nabeschouwing Club Brugge - Anderlecht (1-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Club Brugge het zondag 14 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Anderlecht (1-1)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Hanni, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam na 36 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Vormer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Club Brugge - Anderlecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Hanni Anderlecht 0-1
36' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer Club Brugge 1-1
39' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
39' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Mbodji Anderlecht
54' Wissel Anderlecht Wissel Ł. Teodorczyk voor I. Thelin Anderlecht
60' Wissel Club Brugge Wissel A. Limbombe voor D. Rotariu Club Brugge
64' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Engels Club Brugge
73' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Hanni Anderlecht
75' Wissel Club Brugge Wissel Wesley voor J. Vossen Club Brugge
76' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Chipciu Anderlecht
81' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor D. Appiah Anderlecht
88' Wissel Club Brugge Wissel L. Immers voor A. Touba Club Brugge
91' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Acheampong Anderlecht
94' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor A. Chipciu Anderlecht
91' Wissel Anderlecht Wissel B. Nuytinck voor F. Acheampong Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Anderlecht
Opstellingen Club Brugge - Anderlecht

Voorbeschouwing Club Brugge - Anderlecht

Club Brugge en Anderlecht treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 39 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 18 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Club Brugge. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.