Nabeschouwing Gent - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Gent het zondag 30 april 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Anderlecht (0-0)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Gent en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Gent en Anderlecht gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Anderlecht kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sebastien Delferiere niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Anderlecht
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
2
3
Overtredingen
15
13
Buitenspel
0
1
Corners
7
4
LIVE Gent - Anderlecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor U. Spajić Anderlecht
46' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Mbodji Anderlecht
58' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Mitrović Gent
62' Wissel Gent Wissel S. Kalu voor M. Simon Gent
66' Wissel Anderlecht Wissel Y. Tielemans voor A. Trebel Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel I. Thelin voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
74' Wissel Gent Wissel B. Verstraete voor B. Dejaegere Gent
86' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor F. Acheampong Anderlecht
93' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Chipciu Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Anderlecht
Opstellingen Gent - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gent - Anderlecht

Gent en Anderlecht treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 18 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Gent. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 4
Winst Anderlecht 18
Gelijkspel 10
Totaal 32
Tags
Gent - Anderlecht Opstelling Gent Opstelling Anderlecht Live Gent - Anderlecht Live Gent - Anderlecht kijken Gent - Anderlecht kijken Live Gent - Anderlecht stream Gent - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Gent - Anderlecht Uitslag Gent - Anderlecht Statistieken Gent - Anderlecht Jupiler Pro League 2016/2017 Gent - Anderlecht wedden Gent - Anderlecht gokken Gent - Anderlecht Unibet