Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (0-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Dinsdag 25 april 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het dinsdag 25 april 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Gent is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Y. Kubo, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Gent opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het K. Coulibaly die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Gent.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Gent
LIVE Zulte-Waregem - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Gent Doelpunt Y. Kubo met assist van T. Foket Gent 0-1
39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. De fauw Zulte-Waregem
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Meïté voor D. De fauw Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Gueye voor R. Mühren Zulte-Waregem
61' Wissel Gent Wissel T. Matton voor M. Simon Gent
63' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Gueye Zulte-Waregem
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Kaya voor S. Coopman Zulte-Waregem
72' Wissel Gent Wissel B. Verstraete voor K. Saief Gent
80' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Verstraete Gent
83' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. Madu Zulte-Waregem
93' Doelpunt Gent Doelpunt K. Coulibaly Gent 0-2
91' Wissel Gent Wissel R. Schoofs voor B. Dejaegere Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Gent
Opstellingen Zulte-Waregem - Gent

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Gent

Zulte-Waregem en Gent treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 februari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Gent slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.