Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (4-4) || Jupiler Pro League 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Club Brugge het zondag 22 april 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (4-4)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Club Brugge en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Vormer, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Wesley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Standard Liège de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Junior.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat A. Diaby de 3-1 wist te scoren. In de 40e minuut kwam Standard Liège weer dichterbij, nadat E. Junior de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 66e minuut was het R. Emond die Standard Liège weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Club Brugge om te scoren. In de 83e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van A. Diaby die daarmee de 4-3 maakte. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van Standard Liège in de 94e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van D. Cop en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Club Brugge - Standard Luik 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer Club Brugge 1-0
29' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van R. Vormer Club Brugge 2-0
30' Doelpunt Standard Liège Doelpunt E. Junior met assist van M. Carcela-Gonzalez Standard Liège 2-1
34' Doelpunt Club Brugge Doelpunt A. Diaby met assist van H. Vanaken Club Brugge 3-1
40' Doelpunt Standard Liège Doelpunt E. Junior met assist van C. Fai Standard Liège 3-2
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel Carlinhos voor V. Luchkevych Standard Liège
65' Wissel Club Brugge Wissel K. Diatta voor D. Cools Club Brugge
65' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor Wesley Club Brugge
66' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van Carlinhos Standard Liège 3-3
71' Wissel Standard Liège Wissel D. Cop voor E. Junior Standard Liège
74' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Luyindama Standard Liège
83' Penalty Club Brugge Penalty A. Diaby Club Brugge 4-3
85' Wissel Club Brugge Wissel A. Scholz voor A. Limbombe Club Brugge
85' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor R. Marin Standard Liège
87' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Carlinhos Standard Liège
94' Doelpunt Standard Liège Doelpunt D. Cop Standard Liège 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Standard Luik
Opstellingen Club Brugge - Standard Luik
De opstellingen van Club Brugge en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge - Standard Luik

Club Brugge en Standard Luik treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 14
Winst Standard Luik 11
Gelijkspel 10
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 4e plaats.