Nabeschouwing Gent - Genk (0-0) || Jupiler Pro League 2017/2018

Dinsdag 17 april 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Gent het dinsdag 17 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Genk (0-0)

De Jupiler Pro League 2017/2018 wedstrijd tussen Gent en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Gent en Genk gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Genk kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bart Vertenten niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Gent - Genk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Christiansen Gent
34' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
43' Wissel Genk Wissel B. Nastic voor J. Uronen Genk
46' Wissel Gent Wissel S. Kalu voor R. Janga Gent
46' Wissel Gent Wissel F. Andrijasevic voor B. Dejaegere Gent
57' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Foket Gent
65' Wissel Genk Wissel N. Karelis voor M. Samata Genk
77' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kalu Gent
80' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. Ndongala Genk
80' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor A. Christiansen Gent
85' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor D. Ndongala Genk
89' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Genk
Opstellingen Gent - Genk
De opstellingen van Gent en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Yves Vanderhaeghe
Coach Philippe Clement
Voorbeschouwing Gent - Genk

Gent en Genk treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 13 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor Gent. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gent 12
Winst Genk 13
Gelijkspel 6
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 3e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 6e plaats.