Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (0-1) || Jupiler Pro League 2017/2018

Vrijdag 4 mei 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2017/2018 neemt Gent het vrijdag 4 mei 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Sporting Charleroi (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door K. Rezaei, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Charleroi.

LIVE Gent - Sporting Charleroi 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Benavente Sporting Charleroi
30' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Rezaei Sporting Charleroi
39' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
39' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei Sporting Charleroi 0-1
46' Wissel Gent Wissel S. Kalu voor R. Yaremchuk Gent
62' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor S. Rosted Gent
67' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor Anderson Gent
73' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Rodes voor M. Fall Sporting Charleroi
77' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor K. Rezaei Sporting Charleroi
91' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Zajkov voor C. Benavente Sporting Charleroi
95' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Grange Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Sporting Charleroi
Opstellingen Gent - Sporting Charleroi
De opstellingen van Gent en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Sporting Charleroi

Gent en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gent 13
Winst Sporting Charleroi 7
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 4e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 6e plaats.