Nabeschouwing Anderlecht - Gent (0-0) || Jupiler Pro League

Zondag 21 april 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Anderlecht het zondag 21 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock in Brussels.

Via de Anderlecht - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Gent (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Anderlecht en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicolas Laforge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Gent
Gele kaarten
3
0
Aanvallen
99
77
Gevaarlijke aanvallen
66
54
Corners
1
2
Wissels
3
3
LIVE Anderlecht - Gent 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Kums Anderlecht
59' Wissel Gent Wissel J. Dompé voor G. Chakvetadze Gent
62' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor A. Sørloth Gent
72' Wissel Anderlecht Wissel I. Santini voor F. Amuzu Anderlecht
74' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Trebel Anderlecht
85' Wissel Anderlecht Wissel P. Zulj voor A. Saelemaekers Anderlecht
85' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor A. Trebel Anderlecht
92' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Yaremchuk Gent
94' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor I. Santini Anderlecht
Opstellingen Anderlecht - Gent
De opstellingen van Anderlecht en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Karim Belhocine
Wissels Anderlecht
# Speler Pos.
1 Frank Boeckx K
22 Elias Cobbaut V
12 Dennis Appiah V
4 Bubacarr Sanneh V
27 Peter Zulj M
8 Pieter Gerkens M
39 Edo Kayembe M
19 Ivan Santini A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Anderlecht - Gent

Anderlecht en Gent treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Anderlecht en Gent elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 5e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Anderlecht - Gent Opstelling Anderlecht Opstelling Gent Live Anderlecht - Gent Live Anderlecht - Gent kijken Anderlecht - Gent kijken Live Anderlecht - Gent stream Anderlecht - Gent Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Gent Uitslag Anderlecht - Gent Statistieken Anderlecht - Gent Jupiler Pro League 2018/2019 Anderlecht - Gent wedden Anderlecht - Gent gokken Anderlecht - Gent Unibet